چهارشنبه, ۱ مرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 5727 |
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳ |
8 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ناظم رام ، خبرنگار بدنسازی پرس: بازگرداندن غلات باستانی می تواند به کشاورزان خانوادگی در مواجهه با تغییرات آب و هوایی کمک کند. به گزارش گروه بین الملل اخبار روزانه کشاورزی، در دنیایی که از نظر آب و هوا آسیب پذیر است، تولید غذا به آسانی سابق نیست. افزایش دما برنامه‌های کشاورزی را […]

به گزارش ناظم رام ، خبرنگار بدنسازی پرس: بازگرداندن غلات باستانی می تواند به کشاورزان خانوادگی در مواجهه با تغییرات آب و هوایی کمک کند.

به گزارش گروه بین الملل اخبار روزانه کشاورزی، در دنیایی که از نظر آب و هوا آسیب پذیر است، تولید غذا به آسانی سابق نیست. افزایش دما برنامه‌های کشاورزی را مختل می‌کند، خشکسالی زمین را خشک می‌کند یا سیل محصولات را کاملاً از بین می‌برد.

مسابقه برای یافتن راه‌هایی برای پایدار کردن کشاورزی ادامه دارد، زیرا نیاز به غذا هر سال به لطف جمعیت رو به رشد جهانی افزایش می‌یابد.

گروه‌های عدالت غذایی استدلال می‌کنند که برای امنیت غذایی واقعی، به‌جای تکیه بر مدل فعلی «به‌موقع» (JIT) که برای شرکت‌های بزرگ مواد غذایی ساخته شده است، به سیستم‌های کوچک و محلی نیاز داریم که اصول آگرواکولوژی را در دل خود داشته باشند.

برخی دیگر می گویند مکانیسم های فعلی کافی نیستند. La Vía Campesina (LVC)، یک جنبش ۳۰ ساله از دهقانان و کشاورزان مستقر در فرانسه، تأکید کرد که مذاکرات اخیر COP29 بر “راه حل های نادرست، از جمله بازارهای کربن، طرح های جبران، محصولات دستکاری شده ژنتیکی، پروژه های بزرگ مهندسی زمین” متمرکز بود. کشاورزی هوشمند اقلیمی» و «راه حل‌های مبتنی بر طبیعت» هستند به عنوان ابزار کاهش آب و هوا تبلیغ می شود، اما در رسیدگی به علل اصلی بحران ناکام مانده است.»

پس این علل ریشه ای چیست؟ بر اساس LVC، تخریب محیط زیست، فرسایش حقوق فرهنگی، نقض حقوق بشر و حقوق اجدادی و سرزمینی.

چگونه تغییرات آب و هوایی به تولید مواد غذایی در سراسر اروپا آسیب می زند
فرانچسکو سوتیله، استاد تنوع زیستی در سیستم‌های کشاورزی در دانشگاه پالرمو و یکی از اعضا می‌گوید: «ما شاهد تغییرات آب و هوایی هستیم که بر مزارع ما در زمینه‌های مختلف در سراسر اروپا تأثیر می‌گذارد – سیل، خشکسالی و حتی آب و هوای بسیار عجیب، مانند زمستان‌های گرم و بهارهای سرد». هیئت اجرایی اسلو فود ایتالیا

در دریای مدیترانه، در جنوب ایتالیا، اسپانیا و یونان، ما با خشکسالی شدید مواجه هستیم و تنوع زیستی پاسخی برای کاهش تغییرات آب و هوایی است. سوتیله توضیح می‌دهد که این قوی‌ترین ابزار برای اطمینان از اینکه می‌توانیم سال به سال با تغییرات آب و هوایی که می‌بینیم سازگار شویم، است.

او می گوید بازگشت به دانه های باستانی و مقاوم می تواند یک راه حل باشد.

به عنوان مثال، در طول آخرین فصل ما در سیسیل، تولید گندم ما که از گونه‌های بسیار سنتی و قدیمی منطقه‌ای استفاده می‌کند – از جمله گندم دوروم «تیمیلیا» و گندم نرم «مایورکا»، که شاید محصولات کمتری نسبت به اکثر گونه‌های صنعتی هستند، توانستند. برای کاهش مشکلات خشکسالی و تولید و دادن بذر، در حالی که گونه های صنعتی شکست خوردند.

سوتیله می‌گوید: «به همین ترتیب، وقتی خاک‌های ما اصول آگرواکولوژیکی را اتخاذ می‌کنند و اساس مدیریت تولید هستند، شواهدی از ظرفیت بالاتر برای مقاومت در برابر سیل‌ها مشاهده می‌کنیم، زیرا زمین‌ها آب را تخلیه می‌کنند و فرسایش خاک را در سطح کاهش می‌دهند.»

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بدنسازی پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید