به گزارش ناظم رام ، خبرنگار بدنسازی پرس: بازسازی زمین می تواند ثبات را افزایش دهد. بر اساس UNCCD، زمین های تخریب شده امنیت را تهدید می کند و همکاری و اقدامات پایدار برای صلح بسیار مهم است، همانطور که در MSC2025 تاکید کرد.به گزارش خبرنگار ما، در کنفرانس امنیتی مونیخ (MSC2025) در فوریه ۲۰۲۵، […]
به گزارش ناظم رام ، خبرنگار بدنسازی پرس: بازسازی زمین می تواند ثبات را افزایش دهد. بر اساس UNCCD، زمین های تخریب شده امنیت را تهدید می کند و همکاری و اقدامات پایدار برای صلح بسیار مهم است، همانطور که در MSC2025 تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ما، در کنفرانس امنیتی مونیخ (MSC2025) در فوریه ۲۰۲۵، کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با بیابان زایی (UNCCD) احیای زمین را به عنوان یک استراتژی کلیدی برای پیشگیری از درگیری و ثبات برجسته کرد. در جلسه گفتگو در مورد احیای زمین و امنیت، که توسط UNCCD با مشارکت Adelphi Research برگزار شد، شرکت کنندگان نقش بازسازی زمین را در تقویت تاب آوری، امنیت و همکاری فرامرزی بررسی کردند.
ابراهیم تیاو، دبیر اجرایی UNCCD گفت: «تخریب زمین فقط یک بحران زیست محیطی نیست، بلکه یک چالش امنیتی حیاتی است. «بیش از سه میلیارد نفر برای بقا به زمین وابسته هستند، با این حال تا ۴۰ درصد از زمین های جهان در حال حاضر تخریب شده است، که کمبود غذا و آب، بی ثباتی اقتصادی و جابجایی را تشدید می کند. دولت ها، سازمان های امنیتی و موسسات مالی باید بدانند که بازگرداندن زمین بازگرداندن صلح است. بدون اقدام فوری، رقابت بر سر منابع در حال کاهش، بیثباتی و جابجایی را به دنبال خواهد داشت.»
یوخن فلاسبارت، وزیر امور خارجه در وزارت همکاری اقتصادی و توسعه فدرال آلمان (BMZ) گفت: از آنجایی که خاکهای حاصلخیز به طور فزایندهای کمیاب میشدند و حقوق زمین با چالشهای جهانی در سطح جهانی مواجه بود، این مسائل امنیت غذایی، تنوع زیستی و ثبات آب و هوا را تهدید میکرد. فلاسبارت افزود: «در نهایت، آنها یک خطر جدی برای صلح و امنیت جهانی هستند. برای پاسخگویی مؤثر، دستور کار در زمینه زمین، صلح و امنیت باید در صحنه جهانی با تأکید قوی بر همکاری یکپارچه در سطوح بینالمللی، منطقهای و ملی ارتقا یابد.»
تخریب زمین – یک تهدید امنیتی جهانی
از آنجایی که تغییرات آب و هوایی بیابان زایی را تسریع می کند و منابع ضروری را تحلیل می برد، رقابت بر سر زمین های رو به کاهش تشدید می شود و خطر درگیری و مهاجرت اجباری را افزایش می دهد. تخمین زده می شود که تغییرات آب و هوایی می تواند باعث شود میلیون ها نفر تا سال ۲۰۵۰ در داخل مرزهای خود حرکت کنند.
گزارش زمین برای صلح که توسط UNCCD منتشر شده است، بر آن تاکید دارد
تخریب زمین، درگیری را تشدید می کند، رقابت بر سر غذا، آب و منابع را تشدید می کند.
۶۰ درصد از خدمات اکوسیستم در مناطق متاثر از درگیری قبلاً تخریب شده است، که بازیابی را چالش برانگیزتر می کند.
تنها ۱۰ درصد از بودجه جهانی آب و هوا (۲۰۱۵-۲۰۲۴) به احیای زمین اختصاص یافته است، علیرغم نقش آن در کاهش خطرات درگیری،
هزینه اقتصادی تخریب زمین سالانه ۶.۳ تریلیون دلار تخمین زده می شود که به طور قابل توجهی بر ثبات جهانی تأثیر می گذارد.
طرحهای صلحسازی زیستمحیطی، مانند احیای اراضی فرامرزی، انگیزههای مشترکی برای همکاری و ثبات بلندمدت ایجاد میکند، و
حکومتداری تقویت شده و حقوق مالکیت زمین برای اطمینان از اینکه احیای زمین به صلح و تاب آوری پایدار کمک می کند ضروری است.