شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 3920 |
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۳:۰۶ |
108 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

برای ورزشکاران قدرتی، انتخاب کربوهیدرات‌ها باید بر اساس زمان مصرف، میزان تلاش و هضم و جذب آن‌ها صورت گیرد. بهترین کربوهیدرات‌ها برای این افراد معمولاً منابعی هستند که انرژی پایدار و طولانی‌مدت را فراهم کنند و به ریکاوری ماهیچه‌ها کمک نمایند. در اینجا چند نوع از کربوهیدرات‌های مناسب برای ورزشکاران قدرتی آورده شده‌اند: ۱. جو […]

برای ورزشکاران قدرتی، انتخاب کربوهیدرات‌ها باید بر اساس زمان مصرف، میزان تلاش و هضم و جذب آن‌ها صورت گیرد. بهترین کربوهیدرات‌ها برای این افراد معمولاً منابعی هستند که انرژی پایدار و طولانی‌مدت را فراهم کنند و به ریکاوری ماهیچه‌ها کمک نمایند. در اینجا چند نوع از کربوهیدرات‌های مناسب برای ورزشکاران قدرتی آورده شده‌اند:

۱. جو دوسر: یک منبع عالی از کربوهیدرات‌های پیچیده است و همچنین فیبر بالایی دارد که می‌تواند به هضم آهسته‌تر کمک کند.

۲. برنج قهوه‌ای: نسبت به برنج سفید، شاخص قندی پایین‌تر و مقدار فیبر بیشتری دارد.

۳. سیب‌زمینی شیرین: سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و کربوهیدرات‌های که به آرامی هضم می‌شوند.

۴. کینوا: حاوی کربوهیدرات، پروتئین و فیبر است و شاخص گلیسمی پایینی دارد.

۵. پاستا سبوس‌دار: حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر بالا است که باعث می‌شود انرژی به تدریج آزاد شود.

۶. نان‌های کامل یا سبوس‌دار: حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده و به این ترتیب می‌توانند به ثبات سطح انرژی کمک کنند.

۷. میوه‌ها: مانند موز، انبه و خرما، که سرشار از قندهای طبیعی و مواد معدنی ضروری هستند.

۸. حبوبات: نظیر عدس، لوبیا و نخود که محتوی فیبر و کربوهیدرات پیچیده هستند.

انتخاب مواد غذایی باید همیشه با توجه به شرایط و نیازهای فردی ورزشکاران صورت گیرد. توصیه می‌شود قبل از تمرین، کربوهیدرات‌هایی با هضم تدریجی مصرف شود تا انرژی کافی وجود داشته باشد و پس از تمرین، استفاده از کربوهیدرات‌هایی که سریع‌تر هضم می‌شوند می‌تواند به تسریع در ریکاوری کمک کند.

نویسنده: مجید احمد میر محمد علی

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بدنسازی پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید