به گزارش ناظم رام، خبرنگار بدنسازی پرس: از عرضه اولین رقم سیب صورتی-قرمز گوشتی خود، PremA021، خبر داده است که با نام تجاری Fizz به بازار عرضه خواهد شد. این گونه جدید به طور انحصاری برای تولید و توزیع میوه تازه به Snazzy Fruit مجوز داده شده است و انتظار میرود حجم کمی از آن […]
به گزارش ناظم رام، خبرنگار بدنسازی پرس: از عرضه اولین رقم سیب صورتی-قرمز گوشتی خود، PremA021، خبر داده است که با نام تجاری Fizz به بازار عرضه خواهد شد. این گونه جدید به طور انحصاری برای تولید و توزیع میوه تازه به Snazzy Fruit مجوز داده شده است و انتظار میرود حجم کمی از آن در این فصل وارد بازارهای منتخب شود.
به گزارش خبرنگار ما، سیب صورتی-قرمز گوشتی «Fizz» از طریق برنامه اصلاح نژاد سیب Plant & Food Research توسعه یافته و به دلیل گوشت صورتی-قرمز متمایز و طعم توت مانند خود شناخته میشود. به گفته Prevar، ظاهر و طعم آن به گونهای طراحی شده است که گزینهای متمایز در دسته سیب ارائه دهد.
آماندا لیون، مدیر برند Prevar، خاطرنشان کرد که رنگ داخلی منحصر به فرد این گونه، هم برای خرده فروشان و هم برای مصرف کنندگان جالب توجه است. Snazzy Fruit که مجوز تولید تجاری را در اختیار دارد، در حال حاضر با کشاورزان و خرده فروشان برای هماهنگی دسترسی زودهنگام به بازار همکاری میکند.
جاش پارلین، مدیر عامل Snazzy Fruit، گفت که این شرکت به دلیل مشخصات طعم و جذابیت بصری، پتانسیل Fizz را در بازارهای ممتاز میبیند.
این سیب حاوی آنتوسیانینها است، ترکیباتی که به دلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی احتمالیشان مورد مطالعه قرار گرفتهاند. این رنگدانههای طبیعی مسئول رنگآمیزی داخلی میوه هستند.
کاشت تجاری فیز (Fizz) در حال حاضر در حال انجام است. اسنازی فروت (Snazzy Fruit) با گسترش شبکه تأمین خود توسط این شرکت، علاقه کشاورزان بیشتری را به خود جلب کرده است.
فیز به سایر گونههای سیب و گلابی که از طریق همکاریهای اصلاح نژادی پرِوار (Prevar) توسعه یافتهاند، از جمله راکیت (Rockit)، جولی (Joli)، دَزِل (Dazzle)، ساسی (Sassy) و گلابیهای پیکیوا (PIQA Pears) که مجوز تولید در بازارهای مختلف بینالمللی را دارند، میپیوندد.