به گزارش ناهید ملاحسینی، خبرنگار بدنسازی پرس: در مراسم روز جهانی موزه (یکشنبه)، مبینا نعمتزاده ضمن اشاره به بیستسالگی خود، ابراز امیدواری کرد: «برنامههایی برای ۲۰ سالگی دارم و امیدوارم تا پایان ۲۱ سالگی به اهدافم برسم و با مدالهایم دل مردم کشور را شاد کنم.»تمرینات فشرده و برنامههای پیشرو:وی با اشاره به حضور سهماهه […]
به گزارش ناهید ملاحسینی، خبرنگار بدنسازی پرس: در مراسم روز جهانی موزه (یکشنبه)، مبینا نعمتزاده ضمن اشاره به بیستسالگی خود، ابراز امیدواری کرد: «برنامههایی برای ۲۰ سالگی دارم و امیدوارم تا پایان ۲۱ سالگی به اهدافم برسم و با مدالهایم دل مردم کشور را شاد کنم.»
تمرینات فشرده و برنامههای پیشرو:
وی با اشاره به حضور سهماهه در اردوی فشرده تیم ملی، به دستاوردهای اخیر خود پرداخت: «دو هفته پیش از مسابقات چین با یک مدال طلا و یک مدال برنز (در وزن بالاتر) بازگشتم. این اولین حضور بینالمللیام در وزن ۵۷ کیلوگرم بود. در دو ماه آینده، مسابقات دانشجویان جهان و شش ماه دیگر، رقابتهای جهانی را پیشرو داریم و برای این رویدادها در اردو هستیم.»
سرمربی تیم ملی و شایستگی مهروز ساعی:
نعمتزاده درباره وضعیت سرمربی تیم ملی گفت: «همه چیز مشخص است. دو هفته پیش مهروز ساعی، با وجود اینکه سِمَت سرمربی نداشت، بهعنوان بهترین مربی آسیا انتخاب شد و کاپ بهترین سرمربی را دریافت کرد. به نظر من او بسیار لایق است و باید دید نظر کمیته فنی چه خواهد بود.»
روابط با ناهید کیانی: رفاقت در رقابت:
وی در پاسخ به پرسشها درباره حواشی اخیر با ناهید کیانی در چین، تأکید کرد: «من و ناهید هیچ مشکلی با هم نداریم؛ ما دو دوست و رقیب هستیم و این رقابت عامل پیشرفت هر دوی ماست. حضور کنار هم در اردوها به پیشرفتمان کمک میکند. وزن المپیکی ما یکی است، اما وزن جهانیمان متفاوت است. امیدوارم هر دو به مسابقات جهانی اعزام شویم و با مدال طلا دل مردم را شاد کنیم.»
او افزود: «هیچ کدورتی بین ما نبود. طبیعی است که بازیکن پس از باخت ناراحت شود و من نمیتوانم ناهید را قضاوت کنم. شاید من هم در جایگاه او چنین واکنشی داشتم. در نهایت به سمت او رفتم و با هم دست دادیم. او از من بزرگتر است و احترامش واجب.»
تصمیم قاطع برای تغییر وزن و دلایل پزشکی:
نعمتزاده درباره تغییر وزن خود توضیح داد: «در وزن ۵۷ کیلوگرم باقی میمانم و بازگشت به وزن ۴۹ کیلوگرم ممکن نیست. قد من ۱۷۹ سانتیمتر است و چهار سال حضور در وزن ۴۹ کیلوگرم برای المپیک گذشته، فشار زیادی به من وارد کرد. کاهش وزن شدید بر روحیه، روان، زندگی روزمره و آیندهام تأثیر منفی میگذارد.»
وی هشدار داد: «اگر قرار باشد هشت سال برای کشورم بجنگم و دوران قهرمانی طولانیتری داشته باشم، باید تغییر وزن میدادم. کاهش دوباره وزن آسیب جبرانناپذیری به من میزد و ادامه تکواندو را غیرممکن میکرد. هرچند فدراسیون قبلاً از من خواسته بود در وزن ۴۹ کیلوگرم بمانم و من با رژیم حرفهای سعی کردم بدون آسیب وزن کم کنم. برنامه اولیه این بود تا المپیک ۲۰۲۰ در آن وزن بمانم و پس از آن تغییر وزن دهم.»